Kayadibi Ortaokulu
Kayadibi Mh. Kayadibi Cd. 28100 Merkez/GİRESUN

VİZYON

Kayadibi OrtaOkulu olarak ; Türk Milli Eğitiminin Genel amaçları ve Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, Bilim çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve davranış özelliklerini gösteren, Çevresi ile birlikte ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde etkili olan, Üretken ve girişimci, milli birlik ve bütünlük bilinci kazanmış, Atatürk Milliyetçiliğini benimsemiş, katılımcı demokrasiye inanan, İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve arayan, Sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen ve inanan, aydın, kültürlü ve bilinçli Ülke, çevre ve dünya sorunlarına duyarlı ve ülke çıkarlarını kendi çıkarlarının üzerinde gören, Hukukun üstünlüğünü benimsemiş ve kabullenmiş, Doğruyu sadece bilen değil, aynı zamanda uygulayan insanlar yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Kayadibi OrtaOkulu öğrencilerini Türk Milli Eğitiminin amaçları ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda bir üst öğrenime ve hayata iyi bir şekilde hazırlamak, öğrencilerimizi, aklın ve bilimin aydınlığında, ülke ve dünyada gelişen olaylara ilgili, düşünen, araştıran ve yorumunu ortaya koyan bireyler yetiştirmek, bu okuldan sonra istedikleri liseye geçebilecek bilgi birikimi verilmiş olarak mezun etmek, ileriki yaşantılarında iyi bir meslek edinmiş bir birey olarak görmektir.

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Tekli Öğretim